"Sayın amatör telsizciliğe gönül veren operatör arkadaşlarım, abiler ve ablalarım.
Bu Forumu kurma amacım internet ortamında cihazlarımız ile ilgili parça parça olan bilgileri bir araya toplamaktır.
Forum içerisindeki değişik başlıklar altında, kullandığımız cihazlar ile ilgili birçok talimat yayınlıyorum.
Forum içerisinde cihazlar ile ilgili program desteği, yazılım desteği, versiyon güncellemeler, bazı cihaz talimatları, dijital modlar ile ilgili temel ve ileri seviye kurulum ve işletim talimatları ve ileriye dönük daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.
Ben bu bilgileri toparlar ve derler iken uzunca saatlerimi harcadım, inşallah size bilgiyi ulaşmak konusunda daha verimli bir ortam oluşur.
!!! LÜTFEN DİKKAT !!!
- Bu site içerisinde paylaşılan programlama ile ilgili dosyaların tamamı orijinal üretici veri tabanlarından ya da üçün taraf yayıncılardan temin edilmiştir.
Programlama aşamasında oluşabilecek yazılım aksaklıkları sonucu cihazlarınızda oluşabilecek hatalara karşı benim sorumluluğum yoktur.
Bu forumdan edineceğiniz bilgi, belge ve dosyalar sonucu oluşabilecek her türlü aksaklıklar sizin mesuliyetinizde olacağını bilmenizi rica ederim.
---> Sonra bana tatava etmeyiniz lütfen
Hepinize selamlar ve saygılar.
TA2KW Kadir AKKUŞ 73